Tekstschrijver

Dit is wat ik voor je doe

#blog #gastblog #content #nieuwsbrief

Tekstschrijver

Ik schrijf jouw content

Ik schrijf heldere en gevatte content voor jouw website. Vertel me wat je ideeën zijn en wat de filosofie van je bedrijf is. Vanuit mijn rol als tekstschrijver stel ik je vragen en luister ik met een kritisch oor naar je verhaal. Zodra we eruit zijn, ga ik voor je aan de slag en kun jij verder met dat wat jij het liefste doet. Ik schrijf vooral graag over alles wat raakvlak heeft met gezondheid. Het klopt, ik ben breed inzetbaar.

#tarief #ruilhandel

Prijzen

Ik ben flexibel

Ik bied mijn diensten als tekstschrijver aan voor diverse budgetten. Ook ruilhandel bestaat tot de mogelijkheid. We bespreken je wensen en mogelijkheden. Uiteindelijk komen we uit bij een aantrekkelijk tarief of een passende ruil.  

#mailen #bellen

Vragen?

Ik ben benieuwd

Je kan me mailen op vertel@ellenpostma.nl. Bel je liever? M’n nummer is +316 – 319 1779. Tot gauw!

Wil je meer over mij te weten komen? Lees de verhalen die ik schrijf over, verdiep je in mijn achtergrond of bezoek me op LinkedIn. Natuurlijk kun je me ook gewoon volgen op Instagram!

My LinkedIn Profile

TESTIMONIALS

Sonja van HamersveldCharly Green

Ellen is iemand met wie je stappen kan zetten. Ze is creatief en ook gewoon leuk. Ellen laat mensen tot inzicht komen op een oordeelvrije wijze. Uniek persoon.

Frans van DokkumburgSteenwijk.com

Voor onze nieuwe website hebben we gebruik gemaakt van de diensten als tekstschrijver van Ellen. We hadden in korte tijd een 40-tal artikelen nodig in uiteenlopende categorieën die interessant zijn voor onze lezers. De reden dat we voor Ellen hebben gekozen is dat ze haar afspraken nakomt, goed communiceert, heel goed werk aflevert, begrijpt wat er gevraagd wordt en creatief schrijft. Kortom; we haalden met Ellen de beste persoon voor de juiste klus binnen.

Jitske JepmaHappy&Mindful

Ellen’s enthousiasme is aanstekelijk en dit maakt samenwerken met haar tot een zeer prettige ervaring. Ze is een gedegen professional die als tekstschrijver creatieve blogs levert met een ziel. Ze is betrouwbaar, betrokken en reageert altijd snel.

ZO IS HET OM MET MIJ TE WERKEN:

GEZONDHEID STAAT OP 1.

BIJ JOU OOK?

IK HOUD HET KLEIN. EN SIMPEL.

MAAK JIJ HET GROOTS?

ER ONTSTAAT WAARDEVOL CONTACT.

STA JE OPEN?

DE ZEE INSPIREERT ME.

EN JOU?

IK SCHRIJF WAKKERE VERHALEN.

WAT CREEER JIJ?

MET GOEDE KOFFIE (OF THEE) BEGINT HET.

WAT DRINK JIJ?