Bio

In de lente van 1985 zagen mijn ogen voor het eerst het licht. Er volgden vele jaren vol spelen en leren. Sport en muziek speelden een essentiele rol in mijn ontwikkeling, tafeltennis en piano in het bijzonder.

In 2010 sloot ik mijn carriere in de schoolbanken af en ontving ik mijn diploma in de Gezondheidswetenschappen. Daarna ging ik aan de andere kant van het klaslokaal staan en was ik werkzaam als docent, coach en trainer. Ondertussen ontwikkelde ik me als schrijver.

In de zomer van 2018 ben ik vertrokken in mijn camper. Om al schrijvend door Europa te reizen. Nu ben ik weer in Nederland en werk ik aan een online platform voor gezonde zorg.

Een blik op mijn loopbaan

heden

Gezonde zorg

Platform

Ik ontwikkel een online platform waarbij vraag en aanbod voor clienten met o.a. SOLK (=somatisch onverklaarbare klachten) samen komen. Het uitgangspunt van het platform is dat kennisdeling over herstel –in plaats van symptoombestrijding- voorop staat. Door het delen van informatie over verschillende therapieën kunnen clienten goed geïnformeerd hun beslissing maken over welke therapie ze waar willen genieten. Het platform stuurt aan op meer regie en maakt het zodoende makkelijker voor het individu de juiste (integrale) aanpak te vinden. Voor therapeuten, coaches en zorgverleners is het een plek om zich te profileren en samen met gelijkgestemden kennis en kunde te ontwikkelen. Heb je interesse of wil je met me meedenken? Mail me dan op vertel@ellenpostma.nl

2018 – heden

Blogger

Online

Ik schrijf blogs over alles wat past binnen de driehoek ‘reizen’, ‘persoonlijke groei’ en ‘gezondheid’. Naast het schrijven van deze blogs volg ik een opleiding aan de Schrijversvakschool, zodat mijn schrijfvaardigheid zich blijft ontwikkelen.

2010 – heden

Docent / afstudeercoach

Hanzehogeschool Groningen

Vragen, doorvragen en altijd uitdagen. Docent. Het is het spel van idee naar concept, waar de spelregels van het onderwijs leidend zijn. Studenten waarderen mijn positieve mindset en oog voor hun verhaal. Hun tocht door de wildernis bekijk ik vanaf de zijlijn vanuit betrokkenheid. En wanneer het kan, werp ik een hulplijn uit. Het mooist vind ik het om een tijdje mee te wandelen in hun groeiproces als persoon en professional.

2016 – 2018

Consultant Duurzame Inzetbaarheid

In samenwerking met Charly Green

Ontdekken hoe vitaliteit een echte plek krijgt op de werkvloer. Dat was de kern. Ik luisterde naar medewerkers en begeleidde hen in de organisatie waar ze werkten op hun reis naar meer vitaliteit. Mijn specialiteit ligt in de zorg. Ik stond op de bühne voor zowel de client als de professional. Het ultieme doel was om gezonde leefstijl daadwerkelijk een plek te geven in hun dagen. Met kleine stappen vooruit.

My LinkedIn Profile

TESTIMONIALS

Sonja van Hamersveld

Sonja van HamersveldCharly Green

Ellen is iemand met wie je stappen kan zetten. Ze is creatief en ook gewoon leuk. Ellen laat mensen tot inzicht komen op een oordeelvrije wijze. Uniek persoon.

Frans van Dokkumburg

Frans van DokkumburgSteenwijk.com

Voor onze nieuwe website hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Ellen. De reden dat we voor Ellen hebben gekozen is dat ze haar afspraken nakomt, goed communiceert, creatief werk aflevert en begrijpt wat er gevraagd wordt. Kortom; we haalden met Ellen de beste persoon voor de juiste klus binnen.

Jitske Jepma

Jitske JepmaHappy&Mindful

Ellen’s enthousiasme is aanstekelijk en dit maakt samenwerken met haar tot een zeer prettige ervaring. Ze is een gedegen professional die als tekstschrijver creatieve blogs levert met een ziel. Ze is betrouwbaar, betrokken en reageert altijd snel.